Vindt uw perfecte baan

ICT vacatures biedt je de meest recente ICT vacatures aan. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque lobortis est ut quam accumsan aliquam vitae nec dui. Vivamus luctus, nibh sit amet interdum mattis, dui est volutpat leo, suscipit sodales lacus metus et nisl. Aenean sodales ante vitae lorem vehicula vitae semper diam tincidunt. Integer fringilla nisl ornare metus dictum pretium. Proin tincidunt facilisis euismod.

ICT vacature
Junior C# Ontwikkelaar bij Primefact

09/04/2018
Junior C# Ontwikkelaar bij Primefact PrimeFact Nederland ontwikkelt en implementeert ruim 15 jaar software voor productconfiguratie voor de maakindustrie. Ons eigen softwarepakket stelt klanten in staat om complexe klantspecifieke producten snel en gemakkelijk te configureren, verkopen, produceren, leveren en onderhouden. Onze klanten zitten verspreid in heel Nederland. Om ons succes verder vorm te geven zoeken we een enthousiaste ..

ICT vacature
Medior NET DEVELOPER GEZOCHT bij UXP-IT

09/04/2018
Medior NET DEVELOPER GEZOCHT bij UXP-ITDe werkzaamheden zijn zeer divers en bestaan vooral uit het maken van specialistische .NET maatwerkoplossingen. Voorbeelden van onze werkzaamheden zijn het bedenken en ontwikkelen van een thuisbezorgingsdienst voor de horeca, een portaal voor thuiszorg organisaties en koppelingen tussen een of meerdere systemen. Je bent bij ons onderdeel van het team en krijgt de kans ..

ICT vacature
Senior Front-end ontwikkelaar bij Primefact

09/04/2018
Senior Front-end ontwikkelaar bij PrimefactWe zijn op zoek naar een Senior Front-end developer met een eigen visie die proactief is en klaar is voor een uitdagende functie. Binnen Primefact ben jij als front-end ontwikkelaar verantwoordelijk voor:• Verder ontwikkelen van onze HTML5/JavaScript WebCliënt;• Proactief komen met verbeteringen voor de web apps van onze klanten;• Bij klantprojecten ben jij verantwoordelijk ..

ICT vacature
Junior Front-end ontwikkelaar bij Primefact

09/04/2018
Junior Front-end ontwikkelaar bij PrimefactWe zijn op zoek naar een Junior Front-end developer met een eigen visie die proactief is en klaar is voor een uitdagende functie. Binnen Primefact ben jij als front-end ontwikkelaar verantwoordelijk voor:• Verder ontwikkelen van onze HTML5/JavaScript WebCliënt;• Proactief komen met verbeteringen voor de web apps van onze klanten;• Bij klantprojecten ben jij ..

ICT vacature
Medior Front-end ontwikkelaar bij Primefact

09/04/2018
Medior Front-end ontwikkelaar bij PrimefactWe zijn op zoek naar een Medior Front-end developer met een eigen visie die proactief is en klaar is voor een uitdagende functie. Binnen Primefact ben jij als front-end ontwikkelaar verantwoordelijk voor:• Verder ontwikkelen van onze HTML5/JavaScript WebCliënt;• Proactief komen met verbeteringen voor de web apps van onze klanten;• Bij klantprojecten ben jij ..

ICT vacature
Digital Producer bij Code D'azur

09/04/2018
Digital Producer bij Code D'azur Organize Planning Communication Social Working with deadlines Teaming up

ICT vacature
Medior/Senior Front-end Developer at Code D'azur

09/04/2018
Medior/Senior Front-end Developer at Code D'azurKey areas of experise Technology Development standards Prototyping Responsive layouts Working with deadlines Teaming up

ICT vacature
iOS Developer at Code D'azur

09/04/2018
iOS Developer at Code D'azur Key areas of experise Technology Development standards Prototyping Working with deadlines Teaming up Responsibilities Development, implementation, and maintenance of iOS applications (Objective-C and Swift) Collaborate closely with creatives and developers in other offices Taking responsibility and ownership in the team's work Actively communicating with fellow developers in order to synchronize work and making sure that developers understand each other's work Carrying out research/experiments in ..

ICT vacature
Junior PHP Developer bij Vaartland nl

09/04/2018
Junior PHP Developer bij Vaartland nlMet zowel back-end (PHP, Symfony framework) alsook met front-end (HTML, (S)CSS, jQuery, Javascript) werk kan jij uit de voeten. Bij DT.Co wordt voornamelijk geprogrammeerd in het framework Symfony. Daarnaast zijn er projecten welke (nog) niet in een Framework zijn gebouwd. In een team van 5 ontwikkelaars ben je verantwoordelijk zijn voor een aantal ..

ICT vacature
Senior PHP Developer bij Vaartland nl

09/04/2018
Senior PHP Developer bij Vaartland nlMet zowel back-end (PHP, Symfony framework) alsook met front-end (HTML, (S)CSS, jQuery, Javascript) werk kan jij uit de voeten. Bij DT.Co wordt voornamelijk geprogrammeerd in het framework Symfony. Daarnaast zijn er projecten welke (nog) niet in een Framework zijn gebouwd. In een team van 5 ontwikkelaars ben je verantwoordelijk zijn voor een aantal ..

ICT vacature
Medior PHP Developer bij Vaartland nl

09/04/2018
Medior PHP Developer bij Vaartland nlMet zowel back-end (PHP, Symfony framework) alsook met front-end (HTML, (S)CSS, jQuery, Javascript) werk kan jij uit de voeten. Bij DT.Co wordt voornamelijk geprogrammeerd in het framework Symfony. Daarnaast zijn er projecten welke (nog) niet in een Framework zijn gebouwd. In een team van 5 ontwikkelaars ben je verantwoordelijk zijn voor een aantal ..

ICT vacature
Senior IaaS / Paas Implementatie Consultant bij Devoteam DevOps

05/04/2018
Na het gezamenlijk in kaart brengen van de DevOps Backlog van klanten, of op basis van al bestaande specifieke klantbehoeften, gaan we voortvarend aan de slag met het inrichten en optimaliseren van IaaS en PaaS waarbij we veelvuldig gebruik maken van tooling zoals:- OpenShift, OpenStack, Docker, CloudForms, Kubernetes, RHEL, Ansible, Elastic

ICT vacature
Full Stack Monitoring Consultant bij Devoteam DevOps

05/04/2018
Na het gezamenlijk in kaart brengen van de Monitoring Backlog van klanten, of op basis van al bestaande specifieke klant behoeftes, gaan we voortvarend aan de slag met het inrichten en optimaliseren van Monitoring waarbij we veelvuldig gebruik maken van tooling zoals:- Elasticsearch, Kibana, Logstash, Beats, Splunk, nJams, Zabbix, Dynatrace, Opsview, Nagios… ..

ICT vacature
Senior CI/CD Automation Consultant bij Devoteam DevOps

05/04/2018
Na het gezamenlijk in kaart brengen van de DevOps Automation Backlog van klanten, of op basis van al bestaande specifieke klant behoeftes, gaan we voortvarend aan de slag met het inrichten en optimaliseren van CI/CD waarbij we veelvuldig gebruik maken van tooling zoals:- Ansible, Jenkins, Bamboo, GitHub, Maven, Docker, OpenShift, Nexus, Elasticsearch, Kibana, ..

ICT vacature
Atlassian Implementation Consultant bij Devoteam DevOps

05/04/2018
Binnen de DevOps unit van Devoteam werken wij met passie om de IT Delivery organisatie en processen van onze klanten te optimaliseren, te integreren en te automatiseren. Het Process Implementation Team implementeerd business processen door gebruik te maken van Atlassian tools (JIRA, Confluence en Service desk). Voor dit DevOps team zoeken wij een ..

ICT vacature
Enthousiaste Data Architecten bij Centennium

05/04/2018
Enthousiaste Data Architecten bij CentenniumMensen met een gezonde ambitie om zichzelf te ontwikkelen naar die architect waar de markt op wacht. De volgende stap in jouw carrière is hopelijk bij ons waar je je zult richten op zaken als: Opereren binnen de driehoek techniek, coördinatie en advisering; Inrichten van de informatie-architectuur, datamodellering en data-integratie; Ontwikkelen van een middellange en lange ..

ICT vacature
Gedreven Business Reporting specialisten bij Centennium

05/04/2018
Gedreven Business Reporting specialisten bij CentenniumMensen met een gezonde ambitie om zichzelf te ontwikkelen naar een all-round business reporting specialist. De volgende stap in jouw carrière is hopelijk bij ons waar je je zult richten op zaken als: Vertalen van wensen naar bruikbare informatieproducten; Proactief adviseren en realiseren van informatieproducten; Gebruikers meenemen in het tot stand brengen van het eindproduct; Zelfstandig dan ..

ICT vacature
Junior software developer bij Kunskapsskolan

05/04/2018
Junior software developer bij KunskapsskolanBinnen ons kleine team van inhoudelijke en IT-technische specialisten ligt de nadruk van jouw werk op de volgende gebieden: Nieuwe releases van ons product. Je krijgt daarbij, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring, eigen verantwoordelijkheid voor te ontwikkelen of uit te breiden modules van de Learning Portal conform de architectuurprincipes en standaarden die wij ..

ICT vacature
Medior Data Architecten bij Centennium

05/04/2018
Medior Data Architecten bij CentenniumMensen met een gezonde ambitie om zichzelf te ontwikkelen naar die architect waar de markt op wacht. De volgende stap in jouw carrière is hopelijk bij ons waar je je zult richten op zaken als: Opereren binnen de driehoek techniek, coördinatie en advisering; Inrichten van de informatie-architectuur, datamodellering en data-integratie; Ontwikkelen van een middellange en lange ..

ICT vacature
Senior Data Architecten bij Centennium

05/04/2018
Senior Data Architecten bij CentenniumMensen met een gezonde ambitie om zichzelf te ontwikkelen naar die architect waar de markt op wacht. De volgende stap in jouw carrière is hopelijk bij ons waar je je zult richten op zaken als: Opereren binnen de driehoek techniek, coördinatie en advisering; Inrichten van de informatie-architectuur, datamodellering en data-integratie; Ontwikkelen van een middellange en lange ..